Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Geplaatst:

Hallo allemaal,

 

Op deze site heb ik mij zonet aangemeld.

Inmaken doe ik erg graag.

Nu wil ik bruine bonen inmaken/wecken.

Hierover heb ik het één en ander gelezen, echter het waren verschillende manieren om dit te doen.

Nu dacht ik zelf het volgende:

Wanneer ik de bruine bonen eerst een nacht laat weken, daaarna de bonen kook tot ze voor mij goed zijn,

de bonen in de glazen potjes doe en deze gedurende 30 min. bij 90° in de weckketel zet.

Is dit een goede manier?

Geplaatst:

Welkom hier!

ja dat kan, volgens dit recept zonder de tomaatjes....

je bonen worden wel slapper dus hier wecken we ze niet meer, we bewaren ze gedroogd en als we teveel gerecht hebben gemaakt vriezen we dat in

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...