Jump to content

Featured Replies

Posted

iemand tips hoe je weet dat je kruisbessen rijp zijn ?

Ik heb geen idee meer om welk ras het gaat
Enkel dat het witte zijn en dat het het de jaar is dat ik ze heb staan

Wat maken jullie ermee ?

98445845_1809616689180685_7675485786384367616_n.jpg

99150361_1809616732514014_4857363370438819840_n.jpg

Het ligt er aan wat je met de kruisbessen wil doen.

Voor gebruik in de keuken kan je ze al eerder plukken, als ze nog wat harder en zuurder zijn.

Voor directe consumptie duurt het bij kruisbessen meestal net wat langer dan je denkt.

Het makkelijkst is even proeven, maar je kan ook voelen of ze niet meer hard maar veerkrachtig zijn.

 

 

 

 

  • Author

Het zijn er persoonlijk nog wat te weinig om te verwerken in de keuken .

Ik denk dat ik ze dus nog maar even laat hangen om ze zo uit het vuistje te eten :) .

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...