Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Geplaatst:

Door het topic over zuinig eten kwam ik op het idee om te kijken wat daar allemaal mee kan. Het is nu winter, dus dan gaan restjes brood meestal naar de vogeltjes, dus dan geen probleem. Ik las al dat je er paneermeel en croutons mee kan maken. Maar als je croutons maakt, kan je die dan ook bewaren? Of moet je die direct eten? Wentelteefjes eet ik ook wel en tosti`s! Maar wat kan nog meer?

Geplaatst:

Ja superlekkere recepten!

Ik heb er ook nog een:

Mijn buurvrouw legt sneetjes oud brood onder in een ovenschaal en vult de schaal dan op met geschilde en uitgeboorde hele appels, het middelste van de appel gevuld met boter en kaneel. Een tijdje in de oven totdat de appels gaar zijn..megalekker toetje!

We zijn allemaal kinderen van de Aarde  🌎

Geplaatst:

Ik had het gisteren trouwens nog met manlief over de broodpap van mijn moeder, die smaak....nooit meer tegen gekomen. het had misschien ook wel met het brood te maken waarvan het was gemaakt, ik herinner me een hoog wit brood met een wat donkerige glimmende korst...

We zijn allemaal kinderen van de Aarde  🌎

Geplaatst:

Ik maak wel een een 'panpizza"....

 

boter in de pan...oud brood erin(passend gesneden op de rondte van de pan)....

tomaten saus, kaas, salami, kruiden en paprika e.d. en op laag pitje met deksel erop een kwartiertje 20 minuten.

 

kan ook nog geklopt ei met beetje melk overheen(moet je van houden...wordt minder krokant dan)

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...