speets Posted April 2, 2022 Share Posted April 2, 2022 Vandaag gehaktbrood gegeten met Papaya pica, een hete Caraïbische papayasaus. Was vurrukkulluk! Zou het een goed idee zijn om zo'n hete saus van zwarte bessen te maken ipv papaya? (Die liggen nl nog steeds in de vriezer). Quote "Je hebt al heel veel geluk in je leven als je niet te veel pech hebt". Huub Buijssen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fre3ke Posted April 2, 2022 Share Posted April 2, 2022 Nee, dat lijkt me heel vies worden. Je mist de suikers die papaya heeft. En er zit zuur in de bessen, waardoor je ter compensatie aardig wat suiker moet toevoegen en dan wordt het snel te zoet. En ze hebben een vrij apart aroma, dat ook nogal sterk is (in tegenstelling tot papaya). Ook mis je de 'body' die papaya heeft: een zwarte bes is vooral schil, pitjes en pectine. Je kan likeur maken van de zwarte bessen. Of haagse bluf. Dan heb je een toetje na je gehaktbrood. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.