RedTomato Posted October 17, 2023 Posted October 17, 2023 Ik had ruzie met 1 wortel. Die groeide dus vooral de hoogte in ipv de diepte. En ondanks pogingen deze te bedekken is deze dus voor een deel groenig aan de buitenzijde. Ergens heb ik ooit geleerd dat je dat niet mag/kan eten. Maar is dat zo? Ik heb mijn best gedaan het internet af te struinen naar het antwoord, maar vond het niet (vooral omdat wortel + groen/groenig vooral antwoorden over het loof geven) Quote
woldistel Posted October 17, 2023 Posted October 17, 2023 Dat groene is gewoon chlorofyl doordat de wortel blootgesteld is aan licht. Kun je gewoon eten net als het loof. Maar smaakt misschien net wat groener. 1 Quote
loes Posted October 17, 2023 Posted October 17, 2023 Van een aardappel moet je de groene delen niet eten misschien dat daar de verwarring is ontstaan? 1 Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.