Geplaatst: 17 oktober 20231 j Ik had ruzie met 1 wortel. Die groeide dus vooral de hoogte in ipv de diepte. En ondanks pogingen deze te bedekken is deze dus voor een deel groenig aan de buitenzijde. Ergens heb ik ooit geleerd dat je dat niet mag/kan eten. Maar is dat zo? Ik heb mijn best gedaan het internet af te struinen naar het antwoord, maar vond het niet (vooral omdat wortel + groen/groenig vooral antwoorden over het loof geven)
Geplaatst: 17 oktober 20231 j Dat groene is gewoon chlorofyl doordat de wortel blootgesteld is aan licht. Kun je gewoon eten net als het loof. Maar smaakt misschien net wat groener.
Geplaatst: 17 oktober 20231 j Van een aardappel moet je de groene delen niet eten misschien dat daar de verwarring is ontstaan?
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.