KimenDennis Geplaatst: 27 mei 2012 Share Geplaatst: 27 mei 2012 (aangepast) Lekker simpel, Een beetje olie (olijf/zonnebloem) peper, zout en oregano in een kom doen. Daarna de tomaten in partjes snijden en het glibberige gedeelte eruit halen. Fijn marineren in de olie, even laten intrekken en dan de oven in. 90-120 graden en dan minstens een uurtje, gewoon even in de gaten houden hoe hard/zacht je ze wilt hebben. Ze zijn heel lekker in een salade en misschien is het ook leuk om hele kleine tomaatjes of gehalveerde cherry tomaatjes te gebruiken. 29 mei 2012 aangepast door Gast Quote Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Rantje Geplaatst: 27 mei 2012 Share Geplaatst: 27 mei 2012 Dat klinkt erg lekker...over een paar weekjes kom ik om in de tomaten natuurlijk dus dit wil ik zeker eens proberen Quote http://mijnmakkelijkemoestuintje.punt.nl Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.