Jump to content

gegrilde Champpignons 3 maanden houdbaar houden in olie ( gekoeld )


Leo1

Recommended Posts

Hallo,

 

ik heb een vraag en wie weet kan iemand mij hier mee helpen

 

graag zou ik Champignons gekoeld willen bewaren in een emmer in raap olie/ knoflook olie.

ik heb alleen geen idee hoe ik hierbij de houdbaarheid van 3 maanden krijg.

 

is olie wel een conserveermiddel?

en wat voor proces dient er te moeten gebeuren als je dit perfect wil doen.

- blancheren en dan grillen of juist andersom

- of enkel alleen grillen en dan afvullen met olie.

 

ik hoor graag of iemand hier iets meer over weet

 

alvast bedankt

Link to comment
Share on other sites

Ik maak champignons wel graag in en dan zijn ze (hopelijk?!) langer dan 3 maanden houdbaar.

Ik gebruik daar het recept voor van de Turkse ingemaakte paprika’s alleen doe ik er dan nog heel veel tijm en rozemarijn bij. Met het vocht alles in glazen potten en voila. Sterker nog, ik ga nu wéér een pot open trekken. Krijg er weer zin in!7e3de42ca0bf293ed0bb02a43157e343.jpg

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...