Jump to content

Recommended Posts

Posted

Je schijnt het te kunnen wecken, maar ik meen me te herinneren dat er hier iemand slechte ervaringen mee had

 

Anders 6 minuten koken en invriezen.

 

(ik heb deze antwoorden in 2 minuten voor je van google geplukt... Geen eigen ervaring)

Leer van gisteren, droom van morgen, maar leef vandaag!

Posted

Ik heb vorig seizoen de paar mais die ik had gewoon gaar gekookt. Na afkoelen heb ik de " maisjes" losgepeuterd en in kleine diepvriesbakjes gedaan. Ik gebruik mais eigenlijk alleen voor door de sla. Mais was heerlijk, net alsof het uit een bonduelle blikje kwam! Dus gewoon laten ontdooien en bij de sla doen.

Posted

Mmm, dat klinkt lekker! Mijn buurman op de moestuin heeft ook suikermais staan (op ons stuk , stuk was eerst van zijn schoonzoon, nu van ons...), dus we zijn al overeen gekomen dat we daar straks ook wat van krijgen! Hoe lang heb je die maiskolf gekookt? Minuut of 8 of zo? Kan ook even op Google zoeken, i know, maar dit is veel handiger en betrouwbaarder

Posted

Haha, ik zie ook pas de reactie van Eva staan: 6 minuten koken en invriezen. Zat ik met mijn minuut of 8 niet eens zo slecht!

Maar dat ga ik straks zeker proberen, ze zijn nog niet zover dat ze gekookt en ingevroren kunnen worden

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...