Geplaatst: 5 september5 Sep Ik heb onlangs een bergje druiven geoogst, van enkele rassen sommige met en sommige zonder pitjes.Nu is de traditionele manier om er sap van te maken met een sappan, althans zo deed mijn vader dat vroeger. Nu heb ik geen sappan, maar ik heb gelezen dat het ook met een slowjuicer kan en die heb ik wel (van @Goldfish overgenomen maar nog niet gebruikt, moet even kijken waar die ook alweer staat).Druiven zonder pitjes kunnen makkelijk in de slowjuicer (net als appels en peren bv, die zijn makkelijker te ontpitten). Maar hoe werkt dat met druiven met pitjes? Gaat dat de smaak beïnvloeden?En ik heb nog 2 trosjes vlierbessen hangen die ik morgen ga oogsten, kunnen die ook zo de slowjuicer in of is een sappan beter voor fruit met pitjes? Mijn Instagram: https://www.instagram.com/pronksparadise/
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.