Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Geplaatst:

Nu de tijd aangebroken is van overvloed Coeur de Boeuf, komkommer, de paprika's en zachte pepers moet ge toch iets anders kunnen dan enkel tomaten in potje à la methode confituur voor de soep.

 

Had gedacht de kant en klare Gazpacho soep te koken en heet in potjes en meteen toe en omdraaien.

 

Iemand dit al gedaan en te bewaren voor enkele maandjes, als de potje het zolang overleven.

 

De ingredienten voor de Gazpacho zijn tomaten, komkomer, ui, look, zachte pepers, paprika's, olijfolie, zout, peper en beetje suiker.

 

Alles fijngemixt, door een zeef gewreven met een pollepel en achteraf nog eens opgemixt, kwestie van een homogene structuur en alle ingedrienten perfect gemengd.

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...