Borsalino Geplaatst: 14 augustus 2012 Geplaatst: 14 augustus 2012 Nu de tijd aangebroken is van overvloed Coeur de Boeuf, komkommer, de paprika's en zachte pepers moet ge toch iets anders kunnen dan enkel tomaten in potje à la methode confituur voor de soep. Had gedacht de kant en klare Gazpacho soep te koken en heet in potjes en meteen toe en omdraaien. Iemand dit al gedaan en te bewaren voor enkele maandjes, als de potje het zolang overleven. De ingredienten voor de Gazpacho zijn tomaten, komkomer, ui, look, zachte pepers, paprika's, olijfolie, zout, peper en beetje suiker. Alles fijngemixt, door een zeef gewreven met een pollepel en achteraf nog eens opgemixt, kwestie van een homogene structuur en alle ingedrienten perfect gemengd. Quote
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.