Connie Posted September 25, 2012 Share Posted September 25, 2012 Wie heeft er nog leuke/lekkere ideeën om met druiven te doen?Ik heb hier nu 2 flinke bakken vol staan met witte druiven en om ze nu allemaal te sappen in de extractor vind ik ook weer zo zo....Iemand nog een ander idee? Quote Je zou maar een èèndags vlieg zijn en je dag niet hebben..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pet Posted September 25, 2012 Share Posted September 25, 2012 Wij zijn dol op druiventaart:http://www.ah.nl/allerhande/recepten/237842/warme-druiventaart-uit-de-oven-met-ijsLekker en er gaan ook veel eieren in, dus handig als je ook kippen hebt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilma2 Posted September 25, 2012 Share Posted September 25, 2012 je zou gelei kunnen maken om over je vla te doen. of met meer suiker jam maken is ook te doen vooral als je nog iets van kruid toevoegd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilma2 Posted September 25, 2012 Share Posted September 25, 2012 of braad eens een kip gevuld met druiven, honing en kruiden, eet je de vingers bij op Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
appelvrouw Posted September 25, 2012 Share Posted September 25, 2012 Druivenappeljam met prosecco? zie http://www.bloggen.be/appeljam/ Quote We zijn allemaal kinderen van de Aarde 🌎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Connie Posted September 26, 2012 Author Share Posted September 26, 2012 Dank allemaal voor de tips,inmiddels staat de druiventaart in de oven Gisteren al een flinke hoeveelheid gesapt.En wie weet ga ik morgen met nog meer tips van jullie aan de slag Quote Je zou maar een èèndags vlieg zijn en je dag niet hebben..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Connie Posted September 26, 2012 Author Share Posted September 26, 2012 Druivenappeljam met prosecco? zie http://www.bloggen.be/appeljam/Wat een prachtige site heb je Zeker het proberen waard je druivenappeljam! Quote Je zou maar een èèndags vlieg zijn en je dag niet hebben..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
appelvrouw Posted September 26, 2012 Share Posted September 26, 2012 Dank! Ja, zoals je gezien heb heb ik hem zelf met rosé gemaakt...ondanks rosé en kruiden is het een redelijk gewone jam, dat wil zeggen, gewoon voor bij het ontbijt,terwijl het gebruik van alcohol anders doet vermoeden..de laatste versterkt alleen de smaak, net zoals de gebruikte mediterrane kruiden. Quote We zijn allemaal kinderen van de Aarde 🌎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.