wilmer Posted July 17, 2013 Share Posted July 17, 2013 Gisteren mijn bloemkool geoogst want hij kreeg een kant met een soort paarse verkleuring. Is dat normaal als je ze niet afdekt, of is dat dat ie overrijp is of een schimmel of zo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bit Posted July 17, 2013 Share Posted July 17, 2013 Een niet afgedekte bloemkool krijgt na verloop van tijd die kleur ja. Daarom dekt men ze af. Wegens uitelijk. Geen smaakverschil oid. Gewoon lekker oogsten en eten. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moestuin_op_pootjes Posted July 17, 2013 Share Posted July 17, 2013 Die van mij waren ook paars geworden, doordat ik ze niet had afgedekt, maar ze zijn heerlijk.Ik heb wat melk erbij gedaan tijdens het koken, en toen werden ze weer mooi wit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilmer Posted July 17, 2013 Author Share Posted July 17, 2013 Ok mooi dat het geen kwaad kan, ik vind paars eigenlijk zelfs mooier! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.