Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Geplaatst:

ik heb jaren op 'n petroleumstel gekookt:

soep

bietjes

suddrvlees

en hachee

ruikt heerlijk, maar mag nu niet meer op open vuur koken

doet me nog steeds denken aan de keuken van mijn beppe [eind jaren 60]

 

ideaal want je kan die zachter zetten dan een gaspit

kiezen voor helpende handen is delen in de praktijk!

http://guppedup.blogspot.nl/

Geplaatst:

Heb het petroleumstel van mij moeder mogen overnemen, zij gebruikte het graag voor suddervlees (schenkel voor de soep) en peertjes... Uren laten sudderen op heeeel laag pitje. Kon geen gasfornuis tegenop.

Geplaatst:

Hier is ook een 1 pitter aanwezig, op de volkstuin had ik een gas brandertje in een koffer, te koop bij action en xenos. Daar kookte we altijd wel wat op als we heel de dag op de tuin verbleven.

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...