Ga naar inhoud

De boerderij van Sarah

  • updates
    19
  • reacties
    38
  • bezoekers
    1301

De keuken in!


Sarah

19199 weergaven

Afgelopen week kreeg ik een zak stoofpeertjes cadeau. Inmaken dus!

Per kilo peertjes, een halve kg suiker, een geutje rode wijnazijn en een kaneelstokje.

 

peertjes-inmaken91081478268409.jpg4-november96321478268405.jpg

 

Twee weken terug plukte ik een hele berg herfstframbozen.

Een deel ervan ging netjes in de diepvries, om de ijstaarten met kerst te versieren.

De minder mooie gingen op witte wijnazijn trekken. Deze heb ik vandaag gezeefd en in een mooie fles gedaan. Dat zal smaken op de slaatjes in het voorjaar!

 

frambozen-azijn-herfst97241478268563.jpgframbozen-azijn-herfst-279301478268559.jpg4-november-236531478268398.jpg

 

En de laatste boontjes geoogst. Deze liggen nu te drogen als zaaigoed voor volgend jaar of om deze winter te gebruiken in de soep en stoofpotjes.

 

4-november-349061478268402.jpg

4 reacties


Aanbevolen reacties

speets

Geplaatst:

O lekker zeg, die frambozenazijn; je brengt me op een idee.

Ik heb hele late frambozen die nog aan het rijpen zijn, dus die kunnen mooi in de azijn

Sarah

Geplaatst:

Ja, ik heb deze geplukt na een nachtje regen. Dus die bewaren niet goed en waren ook geen 100% in orde. Dus ideaal om frambozenazijn mee te maken!

jootje

Geplaatst:

Ook ik heb de laatste frambozen gisteren geplukt en op wijnazijn gezet.

Dank voor de tip!

Jane Doe

Geplaatst:

Wat een prachtige profi foto's

Gast
Voeg een reactie toe

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...