Jump to content
Image Image Image Image Image

Vanmiddag iets lekkers gemaakt van:

 

500 gram rabarber (eigen tuin)

200 gram suiker

1 vanillestokje

0,75 ltr wodka

 

In een grote weckpot doen. Vooraf rabarber wassen en in stukjes snijden, voeg suiker en opengesneden vanillestokje toe, voeg de wodka toe, weckpot sluiten en goed schudden. Plaats het 3-6 weken op een donkere plek. Schud de weckpot af en toe. Na 3-6 weken zeef je de vloeistof en giet je de likeur terug in de weckpot of fles. Daarna nog 3-6 maanden op een donkere plek bewaren om het na te laten rijpen. Serveer de rabarcella bij voorkeur ijskoud. Gebruik de uitgezeefde rabarberstukjes in een taart, cake of bijv. in yoghurt. Geniet ervan.

Bron: FB pagina "Wecken is hip".

 

 

 

 

 

Linked Image

 

2017040918444649621491763499.jpg

0 Comments

Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...