Jump to content
  • entries
    11
  • comments
    34
  • views
    531

Juni 2017 in de tuin


Mellie

45,031 views

 Share

We zijn weer een maandje verder en naast dat ik heel veel heb gedaan in de tuin, voelt het alsof ik niks heb gedaan in de tuin. Er moet nog zo veel! Of eigenlijk wil ik gewoon zo veel, maar met 3 kinderen en een kwakkelend lijf lukt dat simpelweg niet.

 

Maar wat wél is gedaan, is leuk! Er is wat gazon opgeofferd om meer plek voor de moestuin te maken. De grote hobby vereist meer plek... Manlief is fel tegen, maar toch heeft hij afgelopen weekend braaf meegeholpen on graszoden weg te spitten en te verwijderen. Held! Stiekem heb ik nog wat meer gras (mos) weggehaald... ik vraag me af wanneer het hem opvalt

 

In het kleine stiekem weggestoken stukje staan nu 2 clematissen en verder 1 braam en 1 gele framboos. Ik heb ruimte voor meer planten in dat hoekje, maar ik heb me ingehouden aangezien frambozen zo snel uit de voegen groeien. Ik moet de andere frambozen nu overal uitsteken. Dus die plekken komen wel vol te staan vermoed ik zo!

Het grotere nieuwe stuk staan in de hoeken bosbessen in potten met turf en de andere hoek frambozen (2 gele en 1 roze) en 1 rode kruisbes. De roze heb ik uit het andere stuk gehaald. Hij hing vol vruchten, maar ik was eigenwijs. Ik zei, als je hem goed water geeft hoeft hij er niet onder te lijden en die mop geloofde ik ook nog... hij hangt er pips bij, maar gaat het wel redden.

 

Ik moet nog een plekje verzinnen voor mijn tamme kastanje en de 2 moerbeien en dan ben ik voorlopig klaar met vaste planten zetten.

 

Ik heb nog een lading bonen en erwtjes voorgezaaid aangezien de lading in de tuin zo zielig is. We gaan het zien!

 

Wordt vervolgd...!

 

IMG832278481497645627.JPG

 

IMG832667761497645628.JPG

 

IMG843135241497645630.JPG

 Share

2 Comments


Recommended Comments

Het is de platte perzik platifortwo. Vorig jaar alles met pijn in mijn hart weggeknipt door een stomme ziekte, maar dit jaar doet hij het goed. Ga er hopelijk ook daadwerkelijk van eten!

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...