Jump to content
 • entries
  229
 • comments
  493
 • views
  17,683

Tunnelkas gezien zo mooi ...


Jane Doe

432 views

Zaterdag hele dag onderweg geweest, richting het wateroverlast gebied maar gelukkig niet het betroffende gebied. Wat een prachtig berglandschap, dan is goed te zien wat al dat water kan aanrichten, al die bergen en dallen en rivieren en wegen. Met name de autobahnen zijn verradelijke gevaarlijke val met al dat water. De woongebieden, steden en dorpen etc hebben geen kans zo snel als al dat water komt. 

De tunnelkas is in het echt nog mooier en degelijker als op de foto's, wat een stevige bogen en verbindingen. Het foliesysteem is ook zeer stabiel en zag er na 20 jaar niet slecht uit. Er komt nieuw folie op, maar hoopgegevend dat de eerste folie al die jaren gehouden heeft. 

Voor en achter gevels kunnen geheel open klappen, hebben een luchtklapvenster en een deur. Een deur is wel zo handig voor de kids, makkelijk in en uit gaan voor alle.

Het luchtingveld is ook erg aangenaam en er komt een extra in, dus de tunnel zal goed te luchten zijn. De bloemtuinder had alleen de luchtingsklapvenster in de gevels open en het luchtingsveld, niet eens de deuren. 

Van buiten leek de tunnel kleiner, maar 8,5 x 22,5 m is toch een grote tunnel raar is dat. In de tunnel leek die weer groter, zal wel aan mij gelegen hebben.

Er waren ook handige haken bij, die aan het gestel kwamen en aan de haken stangen waar dan weer trays/kisten/kratten op konden met bloemen in hun geval. En staanders voor de waterpijpen/slangen, handige tuinders met ervaring.

Ze vinden het leuk dat de tunnel voor een goed doel is, groentjes voor kindjes. En komen graag eens kijken als de tunnel staat, de uitnodiging staat met een uitje naar emsflower. 

 • Like 1

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...