Jump to content

DirkDW

Members
 • Posts

  111
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hier staan ze ook al een dikke 5 cm boven de grond 🙄
 2. DirkDW

  Venkels

  De venkels moeten op!
 3. Gisteren wat knolvenkelplantjes buiten geplant. Ben benieuwd of ze de toch nog frisse nachten gaan overleven?
 4. Deze zuilappelbomen gezet in het voorjaar Blij dat ze allemaal mooi staan
 5. Geplant: Rode ui Gezaaid: Radijzenmix - Wortel - Gele raap - Rode biet - Witte ui - Tijm Vogelnet er over tot ze groot genoeg zijn (en tegen de vele katten...)
 6. @Oudholland Phoh ik ben het gewoon om zonder die grote handgrepen te werken. Het is ook enkel maar voor mijn eigen tuin. Ben je er verder blij mee ? Ben ook nog aan het twijfelen om eventueel iets op batterij te nemen maar ik weet niet of er iets deftig te vinden valt rond de 200 € ?
 7. @BertPleizier Zelf ook aan het zien voor een bosmaaier en kom ook uit op de FS 55 R. Wat is het verschil met de FS 55 RC
 8. Veel woorden hoef ik hier niet aan vuil te maken: 3 meter diep, 1,2 meter breed en 20 cm hoog.
 9. Beuk en Appel zuil fruit
 10. De veenmol. Dat dier kende ik niet. Weer iets bij geleerd, bedankt!
 11. We zijn een dikke maand verder. 1 plant heeft het begeven. De 2 planten die ik veel te lang binnenhield lopen hopeloos achter. Verder is de plaats niet schitterend. Ze zien af van de sterke windvlagen die van over de akkers komen. Maar ik ben blij want de eerste aarbeien hangen er reeds aan. Nu nog wachten tot ze rijp zijn Wat ik ook vooral merk is dat toch wel wat water lusten. Vanaf nu toch wat meer gieten. De spray die erstaat is een ajuinaftreksel om de luizen er af te krijgen.
 12. DirkDW

  1-5-2021

  Ik denk dat het tijd wordt dat jij eens al je lekkere tuinrecepten begint te delen 🤤
 13. Handig die klemmen rond de kabel om de druivelaar vast te houden 👌
 14. 3 weken later. De elsanta en ostara zijn wel gegroeid. De 2 andere soorten zijn niet zoveel veranderd. Ook de 2 ostaras die ik binnen wat verder wou laten groeien zijn niet veranderd. Ik steek het op de koude nachten (wederom was het gras wit deze ochtend...) Nog een week geduld, dan is het eindelijk gedaan met die koude nachten...
×
×
 • Create New...