Jump to content

sasschel

Members
 • Posts

  18
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

140 profile views
 1. Ik heb hem inderdaad opgehaald, maar het blijkt nogal een incourante modelletje te zijn. Voor bij mij is hij een mooie maat, maar de glaspanelen zijn lastig aan te komen, nu maar een partij 73x165 op de kop getikt en hopelijk kunnen we straks het glas op maat gaan snijden.... Nu we heb thuis hebben zitten we te denken aan betonbandjes, eventueel daar nog een rij betonklinkers op metselen... Hopelijk wordt het dan toch een stevig geheel. Overigens, je tip om de profielen op te schuiven zodat we het glas enkel in de lengte hoeven te snijden, dat gaat lukken gelukkig!!
 2. ik zat te denken om een kleine fundering op te metsellen met betonklinkers, en vervolgens daarop de meegeleverde funderingprofiel op de bouten, is dat ook een goede optie?
 3. Jane Doe, ik vind een tunnel foliekas ook een kas hoor.:)
 4. @GoldfishWat is een OCA? Het klinkt alsof je behoorlijk wat zorgen om de citrussen hebt.
 5. leuk Ton, fotos zijn altijd een garantie van inspiratie !
 6. Ton, dat geeft de bouwer moed! Ik kan hem helaas pas volgend weekeind op gaan halen, maar kan niet wachten. Bedankt ook voor je aanbod, ik houd het zeker in gedachten. ook de link ga ik eens bezoeken.
 7. Wat ontzettend leuk en inspirerend om te lezen en zien wat jullie allemaal in de kas hebben. Ik krijg er zoveel idee├źn van voor als mijn kasje staat. Dank allemaal!
 8. Waaslander, dat klinkt alsof de kas optimaal gebruikt word. fijn om inspiratie op te doen wat er allemaal mogelijk is.
 9. Best een simpel vraag stuk. Hoe groot is jullie kas en wat doen jullie er allemaal mee. Dis voornamelijk groenten kweken, of lekker (tuin)planten stekken. Ik ben lekker nieuwsgierig naar jullie kassen
 10. Waaslander, ik zal ze eens moeten opzoeken, dit gaat volgende week gebeuren. hopelijk vind ik alle onderdelen er nog bij. Bedankt
 11. Waaslander, wat een goed idee om de staanders op te schuiven, ik zal eens gaan kijken ofdat dit mogelijk is. goede info! Dat scheelt in ieder geval al 1 snijzijde per plaat. ik hou idd 2ehands al in de smiezen. de andere link ga ik eens snel bezoeken.
 12. mmmm op de site van Stappearts staan niet heel veel onderdelen. weet er iemand een andere webshops voor onderdelen, heerlijk om nu al in rond te snuffelen.... ps ik woon in nl, maar be is natuurlijk ook goed.
 13. Speets, misschien ben ik niet helemaal helder geweest, ik bedoelde dat er ik geen deur in het midden kan vinden in mijn breedte maat Bert007, Ik ga zeker eens Stappaerts serre opzoeken. de bedoeling is om een fundering van betonklinkers te metselen, eventueel ook nog een 30 cm boven de grond en daar de kas op te zetten, zo is hij net wat hoger. de rechte kanten zijn nu 1.22, dus iets hoger lijkt me wel fijn. MdubbelM, wat er tegen de rechte kant staat is een dakdeel, het geeft inderdaad een vertekend beeld. Ik heb wat rubbers zien zitten inderdaad, dus die vernieuwe lijkt me makkelijker dan met glasklemmen. Ik ga eens bij Stappaerts kijken wat glas kost, ook hou ik marktplaats in de gaten, jammer genoeg vaak platen die 73 breed zijn, ik heb 61.5 nodig.....
 14. dank voor je reactie, Mijn man is megahandig en kan echt alles maken. We gaan het gewoon proberen eerst thuis te krijgen en dan kijken wat we ervan kunnen maken. Ik vrees dat ik echt geen 1000 euro voor een kas van onze rekening losgeputterd krijg, dus als we het zo voor elkaar krijgen ben ik al heel blij. Daarom zou het wel fijn zijn als ik er achter zou kunnen komen van welke fabrikant het frame is, dan kan ik verder uitsnuffelen wat de bijkomende kosten zijn.
×
×
 • Create New...