Jump to content

angela

Members
 • Posts

  6,587
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by angela

 1. Bezig met tomaten. Ik denk dat ik er een algemene saus van maak die ik kan gebruiken voor soep en voor pasta
 2. Victoria pruim. Dit jaar een goed jaar voor pruimen.
 3. Ik stelde de verkregen spullen ook zeer op prijs!
 4. Ooit een zakje zaden van de mtfd ruil tafel meegenomen. Zaden waren over de datum en in een taal die ik niet kan lezen. Dit jaar gezaaid duurde wat langer maar uiteindelijk prima opkomst met dit als resultaat.
 5. Ik heb het een en ander weggegeven aan enkele personen maar niet alles moestuin gerelateerd
 6. Nee helpt niet echt het zal wel zo horen?
 7. Dit jaar geen perziken De Peche heb ik vorig jaar gesnoeid want ik kon er bovenin niet meer bij. Ik had wel veel bloesem maar ik denk dat de vorst dit jaar alles heeft bevroren. Voor zover ik heb kunnen zien bij ons op het complex heeft niemand perziken dit jaar. Ik heb nog wel ingemaakte perziken over van vorig jaar. Zijn echt lekker ingemaakt smaken heel anders dan uit de winkel. Zier er wel een beetje vreemd uit de vrucht door dat rood/bruine de vruchten blijven namelijk niet mooi rood na het inmaken
 8. Mijn laurier heeft het afgelopen winter heel zwaar gehad hij was flink bevroren. Heel veel bruin blad, intussen is hij weer mooi groen aan het worden.
 9. Heb je daar een receptje van ben benieuwd?
 10. Nee moet je eigenlijk ook niet doen maar de bloemetjes zijn ook mooi en trekken veel insecten. De bloemen zijn ook lekker trouwens.
 11. Ik heb er 3 geoogst de rest laat ik bloeien plant ik ze daarna weer uit voor volgend jaar
 12. Ik ga er niets meer aan doen het vreemde is wel dat ze het niet allemaal hebben terwijl wel op de zelfde manier behandeld. De witte bessen sap trouwens ook. Verder is wecken bij mij niet te veel gedoe want daar heb ik geen zin in. Ik verwacht dat het wel op gaat komen (en anders geef ik het weg 😉 )
 13. Ik ben allergisch voor een of ander toegevoegd stofje en daarom maak ik zelf siroop zit er alleen een boel suiker in en vruchten. Deze keer alleen te weinig water toegevoegd. En er zit vrij veel pectine in de vruchten schijnbaar? Ik dacht dat dit eigenlijk alleen voor zwarte bessen ging? Ik had 12 potten goulash basis. Paprika's Tomaten Uien en kruiden toegevoegd. Hopelijk net zo goed als die van vorige keer.
 14. Fles badschuim gekregen omdat ik rabarber had weggegeven
 15. Ik had bij het rode bessen sap gewone suiker gedaan maar toch zit het stijf in de flessen, nog nooit gehad 🤔 Vandaag ben ik paprika/goulash basis aan het koken om te wecken. Is me vorig jaar goed bevallen
 16. Rabarber Kreeg er kersenbonbons voor terug als bedankje
 17. Ik ben sap aan het inmaken van mijn logan bessen. Ik kon alleen mijn doek niet vinden voor het uitlekken Geweldige tip! Bij de Jumbo verkopen ze zakjes waarin je verse broodjes kan doen zodat je minder plastic gebruikt. 2stuks voor 0.69 cent werkt perfect en veel sneller dan doek.
 18. Gisteren asperges. Ze gaan goed dit jaar
 19. Bloempotten twee maten waarvan ook meerdere van 15liter en bamboe stokken.
 20. Ik ben momenteel ook minder actief hier ik kijk nog wel af en toe maar heb het nogal druk. Op mijn eerste MTFD zaten we bij Jorieke in de kamer op pallets en was het verdomd koud. Ik weet niet of dat de eerste was? Was jij toen niet net geopereerd Appeltje of ging dat nog gebeuren? Zou leuk zijn om elkaar weer te zien!
 21. Jam weggegeven en uien in het zuur
 22. Ik krijg de laatste tijd van alles en er zit vaak een bamboe potlepel houder bij gemaakt van een hele dikke bamboe steel, ik gebruik die nu op de moestuin om oorwurmen een huisje te bieden. op zijn kop ophangen en vullen Of het werkt weet ik nog niet 🤔
 23. De Golden delicious gekregen van Henk. Hij vind het in Brabant schijnbaar niks
 24. Ik heb visite gehad die bracht wat vlees mee en ging weg met een boom, was gezellig!
×
×
 • Create New...