Jump to content

angela

Members
 • Content Count

  6,512
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by angela

 1. Neem even contact met mij op via marktplaats aub. https://www.marktplaats.nl/plaats/m1569805715/view?c=d721e818194200feca4409741512b6e6&previousPage=mympSeller Mijn inbox hier zit vol
 2. Ik zie het probleem eigenlijk niet met het eten en drinken dit doen we nooit allemaal tegelijk iedereen pakt gewoon iets als ze zin hebben. En we zijn ook allemaal volwassen je kan toch gewoon even wachten als je ziet dat er al iemand staat? Gewoon niet bij de tafel blijven hangen!
 3. @appelvrouw ik heb het zaden bakje doorgespit en ik denk Little leprechaun Maar ik weet het niet zeker.
 4. @appelvrouw die sla ken ik heb ik ook wel eens zal even kijken of ik hem kan vinden Die clematis heb je die niet toevallig van Goldfish die heeft er op de MTFD ooit meegebracht? Misschien weet hij de naam?
 5. Nee iemand anders van het complex. Hij zit vast aan een lantaarn paal zonder lamp.
 6. Asperges (mijn moeder vraagt de laatste tijd iedere keer is het seizoen nu nog niet afgelopen?)
 7. Bonen plantjes gekregen bleken wel stokbonen te zijn en de stokken waren al gereserveerd maar komt goed Ook nog erwt zaailingen die al veel te lang waren om mooi uit te planten maar wou geen nee zeggen we zien wel wat het word En van een collega heb ik 2 grote pannen gekregen 1 van 10 liter en 1 van 12 liter
 8. Die Gusto komen van mij af idd stevige plant, is geen wilde groeier, voornamelijk gewoon omhoog dus word geen hele struik.
 9. Ik zag dit recept lijkt me eigenlijk wel makkelijk, iemand al ooit eens geprobeerd? Brood wat je niet kneed en bakt in een pot of braadpan of pan welke de oven in kan. Gisterenavond deeg gemaakt door alleen te roeren, eenmaal goed gemengd, afdekken met folie en voor 12 uur wegzetten. Vanmorgen aanrecht iets bebloemd en het deeg voorzichtig uit de schaal gehaald daarna opgebold door het deeg over elkaar heen te vouwen. Zo simpel en met een heerlijk resultaat, net een boterhammetje geproefd alsof ik in Frankrijk ben zo’n lekker vers brood bij de bakker vandaan, lik boter erop en het is alsof je een taartje eet. Ingrediënten: 500 gram tarwe bloem Theelepel suiker Theelepel zout 1/4 theelepel droge gist 360 - 380 gram water Eventueel 10 gram appel azijn. Mengen in een kom 12 uur laten staan Bloem op het aanrecht, deeg omvouwen Ondertussen de oven met pan verwarmen op 200 graden. (Ik gebruik boven en onderwarmte). Bakken eerste 30 minuten met deksel op de pan daarna nog 15 minuten zonder deksel. Totale baktijd is 45 minuten.
 10. Ik heb van de week rabarber weggegeven en als bedankje kreeg ik een fles shampoo en deo vandaag
 11. Niet echt ingemaakt maar ik ben prei aan het drogen geweest, ik had zoveel en al minimaal de helft weggegeven maar de rest ging echt niet allemaal in de vriezer passen.
 12. En een roosje gekregen van Ciska
 13. Vanmiddag asperges uit de tuin gegeten bij moeders thuis en voor morgen vandaag vast een krop sla uit de tuin meegenomen.
 14. Intussen alle prei uit de tuin gehaald op enkele na die ik in bloei laat schieten voor de bijen. Een gedeelte ben ik aan het drogen maar de rest heb ik allemaal weggegeven aan een kennis waren echt veel kilo's! Ook nog een hele grote mosterdplant weggegeven. en tomaten planten.
 15. 38 stuks verzendkosten voor de koper, kan door de brievenbus met postnl komen de kosten dan op 4.-
 16. Heel veel prei aan een kennis gegeven en ook nog maar wat in het uitdeelmandje op de vereniging gelegd En ik heb nog maar een keer gelei naar de voedselbank gebracht

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...