Jump to content

Akita

Members
 • Posts

  79
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Zuid Holland
 1. En toen waren er opeens heel veel rijp.
 2. Boontjes en bloemkool geblancheerd en gevacumeerd de vriezer in
 3. Vandaag weer zoet geweest. Eerst 2 liter tomatensaus Vanavond 5 x 3/4 literpotten tomatenfond gemaakt. Dat was weer ruim 12kg aan tomaten verwerkt
 4. In aanvulling op mijn reactie ook wat dwarsdoorsnedes van de cdb. Ware kunstwerken! De onderste was een dubbele coeur du boeuff die vanuit een dubbel grote bloem kwam gegroeid. Komt vaker voor.
 5. Ik ben het helemaal met je eens. Ik heb de rode variant cdb met de groengele bovenkantjes. Heirloom uit de vendee regio in frankrijk waar iedereen deze in zijn moestuin heeft Gewoon 1 grote bom vol smaak. Lekker op het brood, gebakken met ui, ei en wat peper en zout. Helaas heb ik er nu zoveel dat ze ook in de tomatensaus en soep verdwijnen wat eigenlijk zonde is van zulke lekkere tomaten. Maar omdat ze tussen de 450-800 gram per stuk wegen krijg ik ze gewoon niet uit de hand opgegeten.
 6. 2 liter pure tomatensaus om later nog wat mee te maken
 7. 13 liter bramensap, 3 liter tomatenfond en laatste beetje rabarber
 8. Kan het zijn dat er een andere vleestomaat is ingekruist? Ik heb dit jaar voor het eerst een zuivere coeur du boeuff heirloom meegenomen uit frankrijk die veel strakker in zn vel zit dan wat ik uit het nederlandse zaad ooit kreeg. Zie onderstaande fotos waarbij ik ook geen last had van die groeischeuren.
 9. Bit, dat komt doordat veel mensen gmo en veredeld door elkaar halen.
 10. wie kan mij helpen aan de namen van bijgevoegde (on)kruiden en meer belangrijk kannik er nog iets mee. nu zijn bijen, vlinders, vliegen en rupsen de hele dag zoet en laten ze mn kolen met rust maar de vt vereniging wil ze weg hebben. en ik vind ze zo mooi/bijvriendelijk.
 11. Akita

  Tomaten 2017

  slecht gedieft, beetje verwaarloosd maar de tomaten komen er nu toch echt aan
 12. hier nu eindelijk ook de eerste gekleurde paprikas
×
×
 • Create New...