Jump to content

tommy

Members
 • Posts

  22
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by tommy

 1. Hoi , Ik kom niet naar de moestuindag. Wat heb je te ruilen ?
 2. ruilen voor appelbes? en hoeveel stekjes wil je ? zijn twijgen van ong 30/40 cm lang
 3. jostabes heb ik stekken van !als het goed is zijn ze geworteld... pm maar !
 4. hier in de (sier)achtertuin staat phacelia onder de fruitboompjes, nuttig en mooi! en goedkoop en makkelijk uiteraard
 5. ik heb stom toevallig bij het opruimen van de garage een schrikdraad apparaat gevonden, intresse? pm maar !
 6. Afgelopen weekend gezaaid! zwitserse Reuzen(prei) Winter reuzen(prei) Lombok(peper) Scottish bonnet (peper) Artisjokken chicoree Spaanse pepers Paarse puntpaprika vleestomaten( soort onbekend) koriander Dit alles in propagator's op het aquarium dus lekker warm !
 7. Palmkool! erg lekker, en zeer makkelijke plant En bij zachte winters kan hij 2 jaar blijven staan.
 8. tommy

  Net nieuw!

  welkom hier naamgenoot!
 9. ik heb mijn stem ook maar gegeven, bijna 30
 10. Ik heb hier nog Snijbiet - Orange Fantasia Is dat wat? Wil eventueel wel ruilen tegen lupine zaad, of vleestomaten..
 11. Nou , ook geen bloemen , alleen blad en sliertjes...
 12. Hi all, Onder de veranda in onze achtertuin staat een flinke druivenstruik. Hij staat er nu 3 jaar. De struik groeit echt idioot hard, maar vormt geen vruchten?! Ik knip in de zomer regelmatig uitlopers weg omdat hij anders echt enorm wordt. Wat kan dit zijn? Hij staat in de volle grond, met een paar kalkstenen uit Frankrijk bij de wortels.. Afgelopen zomer een ienieminie bosje druiven op een struik van4m2 Groeten ,Tom
 13. die 10 Paprika's gaat wel passen, ik zou die prei in een ander kweekbakje doen.
 14. Volkstuin op vtv zuigerplas: Contributie: €10,- per jaar Pacht: €17,50 per are per jaar Waarborg: €8,- per are (eenmalig) Inschrijving: €8,- (eenmalig) Koopje !toch? Er zijn niet veel voorzieningen, wel waterpompen bij ieder pad.
 15. tommy

  Hallo allemaal !

  hoi Greetje, in heb een moestuin in de karveel , vtv zuigerplas. er staan nu alleen nog spruitjes en groenbemesters.(de boerenkool is opgevreten) volgende maand (dan is het weer wat langer licht) aan de slag met een schuurtje en de paden aanleggen. ik ga dit weekend de spruitjes plukken , als ik over heb(denk het wel) dan laat ik wat horen.
 16. Hallo allemaal ! Ik ben Tom uit Lelystad en heb het gewaagd mij hier aan te melden. Ik (en mijn gezin uiteraard) hebben een volkstuin in Lelystad, Dit jaar voor het eerst! Helemaal leek ben ik niet, heb ooit in een grijs verleden op een land en tuinbouw school gezeten Het enigste wat er momenteel op de tuin staat zijn spruitjes, maar we kunnen niet wachten tot het beter weer is ! Oja, de tuinoppervlakte is 200m2, dus voorlopig ruim zat. Groetjes, Tom
 17. hoi ik heb eventueel wel interesse in dat boek van margriet. nou kom ik regelmatig in Noord frankrijk ... pm me maar waar je woont , wie weet !
×
×
 • Create New...