Jump to content

gerritr1955

Members
 • Posts

  377
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  Gelderland
 1. Ik heb geen idee of ze meegaan tot oktober, maar dat was de vraag ook niet. Toch bedankt voor je antwoordt.
 2. Tussen veel en zuinig zijn met water zit nog wel wat in. Te veel water is niet goed en te weinig is niet goed. En aan droogte hebben ze echt een hekel.
 3. boontje zijn liefhebbers van water
 4. Wanneer legt de wortel vlieg zijn eitjes in mijn wortels? Ik heb ongeveer een maand geleden zomerwortels gezaaid en afgedekt met vitrage. Gaat op zich heel goed. Ze staan nu zo'n 5 centimeter boven de grond. Moet ik ze nog steeds afdekken voor de wortelvlieg?
 5. Hebben ze er ook bij gezegd wanneer
 6. En ook uit te leggen hoe dat moet. Mijn schoonmoeder is bv. tevreden zodra alles er nat uitziet, alleen zit dan onder dat dunne laagje nat nog een flinke laag 100% droog zand. Ja schoonmoeders hé
 7. De beste oplossing om iemand te vragen het water geven op zich te nemen voor die tijd.
 8. Ik heb uit een plantbed uien (met uienvlieg) en wortels (met wortelvlieg) verwijderd. Kan ik op dit stukje nu nieuwe uiteraard andere groenten poten. b.v. boerenkool of winterandijvie zaaien ?
 9. Kevers en slakken lusten wel een radijsje
 10. warmoezenier, Bedankt voor je reactie hij spreekt mij aan en ik denk dat je met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijk gelijk hebt.
 11. Enjoy, Ik heb er ik weet niet hoeveel bolletjes uit gehaald die naar mijn waarneming naar knoflook roken. Er zaten ook heel veel wortel aan en rondom in de grond. Op diverse plekken en op de plekken zelf komen steeds groene scheuten uit de grond. Zouden de wortels van de knoflook weer aangroeien soms. Bieslook heeft toch geen bol vorm. Of misschien heeft mijn voorganger knoflook en bieslook doorelkaar heen gepoot. In ieder geval erg irritant als er in je moestuin bedden steeds van die zooi op komt.
 12. Ik zou de knoflook uit mijn tuintje willen verwijderen. Ik heb diverse planten al verwijderd die mijn voorganger weelderig geplant had, maar er komt steeds knoflook boven. Wat een onkruid zeg. Hoe rijg ik echt alles weg ??
 13. En is je probleem opgelost. Wat heb je uiteindelijk gedaan ?
 14. Ufo's met aardappelcirkels ipv graancirkels
×
×
 • Create New...