Jump to content

gerritr1955

Members
 • Posts

  377
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by gerritr1955

 1. Ik heb geen idee of ze meegaan tot oktober, maar dat was de vraag ook niet. Toch bedankt voor je antwoordt.
 2. Tussen veel en zuinig zijn met water zit nog wel wat in. Te veel water is niet goed en te weinig is niet goed. En aan droogte hebben ze echt een hekel.
 3. boontje zijn liefhebbers van water
 4. Wanneer legt de wortel vlieg zijn eitjes in mijn wortels? Ik heb ongeveer een maand geleden zomerwortels gezaaid en afgedekt met vitrage. Gaat op zich heel goed. Ze staan nu zo'n 5 centimeter boven de grond. Moet ik ze nog steeds afdekken voor de wortelvlieg?
 5. Hebben ze er ook bij gezegd wanneer
 6. En ook uit te leggen hoe dat moet. Mijn schoonmoeder is bv. tevreden zodra alles er nat uitziet, alleen zit dan onder dat dunne laagje nat nog een flinke laag 100% droog zand. Ja schoonmoeders hé
 7. De beste oplossing om iemand te vragen het water geven op zich te nemen voor die tijd.
 8. Ik heb uit een plantbed uien (met uienvlieg) en wortels (met wortelvlieg) verwijderd. Kan ik op dit stukje nu nieuwe uiteraard andere groenten poten. b.v. boerenkool of winterandijvie zaaien ?
 9. Kevers en slakken lusten wel een radijsje
 10. warmoezenier, Bedankt voor je reactie hij spreekt mij aan en ik denk dat je met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijk gelijk hebt.
 11. Enjoy, Ik heb er ik weet niet hoeveel bolletjes uit gehaald die naar mijn waarneming naar knoflook roken. Er zaten ook heel veel wortel aan en rondom in de grond. Op diverse plekken en op de plekken zelf komen steeds groene scheuten uit de grond. Zouden de wortels van de knoflook weer aangroeien soms. Bieslook heeft toch geen bol vorm. Of misschien heeft mijn voorganger knoflook en bieslook doorelkaar heen gepoot. In ieder geval erg irritant als er in je moestuin bedden steeds van die zooi op komt.
 12. Ik zou de knoflook uit mijn tuintje willen verwijderen. Ik heb diverse planten al verwijderd die mijn voorganger weelderig geplant had, maar er komt steeds knoflook boven. Wat een onkruid zeg. Hoe rijg ik echt alles weg ??
 13. En is je probleem opgelost. Wat heb je uiteindelijk gedaan ?
 14. Ufo's met aardappelcirkels ipv graancirkels
 15. gerritr1955

  Warm!

  Ik zie volgens mij rupsen poep in je spitskool.
 16. Niets ! Helemaal niets !! Met een temperatuur van 32,1 graden (17:45 uur) is het geen doen om maar enigszins te bewegen. Dus rustig houden en veel drinken.
 17. Ik zou ze zeker water geven. In de volle grond kun je nooit teveel water geven. Te weinig heeft wel zijn gevolgen.
 18. off-topic of niet off-topic "b" mag het zeggen
 19. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken om een vraag te stellen. Het risico neem ik dan maar dat iemand zegt: gebruik de zoekfunctie. Mijn zomer- en winterwortels hebben voor een groot deel een aangevreten uiteinde. De groei is er uit, de wortel is slap en het loof verkleurd naar bruin. Wat zou dat kunnen zijn ?
 20. Tegen luizen gebruik ik Pireco. Werkt goed en is op natuurlijke basis. http://www.pireco.nl/
 21. Dat is toch niet meer nodig met de zoekfunctie. Daar kan alles mee gevonden worden.
 22. Suus76, OK bedankt Weer wat wijzer geworden.
 23. Dan blijven er maar weinig vragen over om te stellen. Er is zijn al zoveel topics, zodat er wellicht een is waar je een vraag onder kunt scharen. Blijft alleen de zoekfunctie nog intact van dit forum.
 24. Ha Bit, mijn bijdrage was niet serieus. Maar vanuit jou bijdrage begrijp ik dat rucola ook een koolsoort zou zijn. Da's toch echt niet het geval hoor
×
×
 • Create New...