Jump to content

RW5

Members
 • Posts

  42
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Ergens

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik heb 2 planten in een zak potgrond zitten. Alleen de bladeren zijn slap aan een helft van de plant. Wat kan dit betekenen?
 2. Er zijn een aantal kleine meloentjes waar een bloemetje aanzat, maar deze zijn verdort. Wat houd dit in? Bij een aantal andere zit wel een bloemetje. Wanneer moeten deze bestoven worden?
 3. Er zijn een aantal kleine meloentjes waar een bloemetje aanzat, maar deze zijn verdort. Wat houd dit in? Bij een aantal andere zit er wel een bloemetje. Wanneer moeten deze bestoven worden? Ik top de plant niet, want dit is ook niet perse nodig?
 4. Is het niet te laat om ze nu nog te zaaien?
 5. Bij jouw zijn het al plantjes. Bij mij zijn het nog jonge zaailingen. Kan ik deze dan nu gewoon al in de kas zetten?
 6. De eerste week na opkomst van mijn zaailingen had ik ze niet voor het raam staan maar net er onder bij een lage vensterbank. Op een gegeven moment hingen mijn zaailingen slap op het potje. Vanaf dat moment zit er geen groei meer in en heb ik ze in een schuur gezet. Maar ze groeien niet verder. In een kas zetten is nog te koel 's avonds? Wat kan ik nu het beste doen?
 7. Heb je al vaker meloen met succes gekweekt Grork?
 8. Als er vruchten inzitten hebben ze toch niet zoveel behoefte aan stikstof?
 9. In urine zit toch vooral stikstof in en weinig fosfor en kalium? NPK van urine is 11 -1- 2,5
 10. Ik ga nu ook meloen kweken en heb zaden van Crimson Sweet en Sugar Baby. Maar ik had nog wat vragen: Er zitten best veel zaden in zo'n zakje 35 st. Kan ik deze zaden ook nog volgend jaar gebruiken? Ik heb gelezen dat meloenplanten er niet van houden om gepot op verplant te worden, of maakt dit niet zoveel uit? Ik wil dat het niet teveel kost. Ik was van plan om wat compost en potgrond te gebruiken. Maar ik moet ze door de maanden heen ook nog voeding geven. Welke voeding kan ik het best gebruiken? Als ik de zaden op verschillende tijden zaai krijg ik dan ook op verschillende momenten meloenen of beginnen ze allemaal rond dezelfde periode vruchten te produceren?
 11. Wat is een goedkope manier om voeding aan de planten te geven?
 12. Ik ben op zoek naar verschillende aardbei planten die in verschillende periodes aardbeien geven. Heb je er, laat me even wat weten.
 13. Het gaat om een den. Maar ik lees dat je hem moet verplanten als de plant in rust is. Nu het warmer weer is, begint de sapstroom op gang te komen en dan verplanten kan dodelijk zijn voor de boom.
 14. Is het nu nog mogelijk om naaldbomen te verplanten?
×
×
 • Create New...