Sanne2 Posted August 31, 2013 Share Posted August 31, 2013 Mijn opa heeft handperen en stoofperen, maar teveel om op te eten.Nu wil ik deze gaan wecken, maar ik kan niet echt vinden hoe lang je de peren voormoet koken voordat je ze in de weckpotten doet. Ook zie ik vaak dat mensen allerlei ingrediënten bij de peren doen (zoals kaneelstaafjes en suiker of siroop) als ze deze gaan wecken. Mijn oma kookte de peren alleen lichtelijk, en deed die ingrediënten er later pas bij als je ze ging eten. Wat is nu het beste om te doen? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katja1604 Posted August 31, 2013 Share Posted August 31, 2013 Ik vond deze link hier op de site, van Danuta:http://www.weckenonline.eu/Uitleg_werkwijze/Diverse/Peren_in_karamel/peren_in_karamel.html Hoop dat je er wat aan hebt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itoero Posted September 1, 2013 Share Posted September 1, 2013 Ik gebruikte water, suiker en vanille....heerlijk Het idee om vanille te gebruiken komt vanop dit forum:https://www.moestuinforum.nl/post46454.html?hilit=peren%20vanille#p46454 Quote Potgrond, de basis van nen bloemenwinkel! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.