Ga naar inhoud
Image Image Image Image Image
Image

Peren inwecken


Sanne2

Aanbevolen berichten

Mijn opa heeft handperen en stoofperen, maar teveel om op te eten.

Nu wil ik deze gaan wecken, maar ik kan niet echt vinden hoe lang je de peren voor

moet koken voordat je ze in de weckpotten doet.

 

Ook zie ik vaak dat mensen allerlei ingrediënten bij de peren doen (zoals kaneelstaafjes en suiker of siroop) als ze deze gaan wecken.

Mijn oma kookte de peren alleen lichtelijk, en deed die ingrediënten er later pas bij als je ze ging eten. Wat is nu het beste om te doen?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...