jasmin Geplaatst: 2 augustus 2014 Auteur Geplaatst: 2 augustus 2014 Het zou me niks verbazen als het selderijzout uit de winkel gemaakt was met het zaad van de plant. Quote http://www.facebook.com/JasminSoap https://jasminsoapstudio.com/
Indy Geplaatst: 16 juni 2017 Geplaatst: 16 juni 2017 Mijn eerste kruidenzout/ bouillon is weer gemaakt. Ik vond het een succes, en heb afgelopen jaar nauwelijks een bouillonblokje gebruikt. Ik heb knoflook,ui,peterselie,lavas,pepertjes, oerprei,laurierblad, rozemarijn gedroogd, en met de staafmixer fijn gehakseld. Daarna gemengd met zout en zwarte peperkorrels(fijn gemalen) . Erg lekker als bouillon, je hebt maar weinig nodig, en het smaakt heerlijk.Nu ligt er brandnetel,ui,knoflook,oerprei,selderij,peterselie,laurierblad en lavas te drogen voor een tweede pot. Ik mik gewoon van alles wat door elkaar,en weeg niets af. Quote
Claudia69 Geplaatst: 16 juni 2017 Geplaatst: 16 juni 2017 Ik kruid liever afzonderlijk met kruiden en/of zout. Quote
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.