Ga naar inhoud

Wil je minder Advertenties?

Maak dan nu een account of log in!

Featured Replies

Geplaatst:

Rode-kool21511378996777.jpg

 

 

heb vanmiddag voor het eerst rode kool geweckt, recept van iemand van dit forum gebruikt, hij

is niet alleen een beetje bleekjes geworden, maar heb de potten goed vol gedrukt, maar doordat de kool geslinkt is staat ie niet meer helemaal in het sap, kan dit kwaad?

blog.beringen.nl

Geplaatst:
  • Auteur

dank je wel voor je link, leeloo

 

had hem ook al gezien, maar staat niet bij of het kwaad kan dat niet alles in het sap staat,

volgende keer ga ik het eerst koken en een andere recept, heb nog 3 kolen staan, dus kan verschillende recepten uit proberen.

blog.beringen.nl

Geplaatst:

Ik heb nog potten van 2 jaar geleden staan, ook die kool steekt gedeeltelijk boven het vocht uit. Geen probleem, is gewoon te eten.

Ik had de kool wel een nachtje in wat zout en azijn laten staan, dus het slinken was ook wel aardig klaar.

Geplaatst:
  • Auteur

hoi jorieke,

 

 

dank je voor je antwoord, zal de volgende keer ook azijn erbij doen, dat stond niet in mijn recept

 

 

blog.beringen.nl

Geplaatst:
  • Auteur

zo'n vermoedern had ik al heb zelf ook appelsap gebruikt, beetje kaneel erdoor Hmm lekker,

gisteren verse ketchup gemaakt zonder suiker , vanmiddag aan de slag met aardbeien jam met basilicum en pompoensoep.

 

fijne dag!

blog.beringen.nl

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic