Jump to content

Featured Replies

Posted

Ja, zeg dat maar eens een paar keer achter elkaar: postelein pesto pasta!

 

nodig:

postelein

olijfolie

basilicum

geraspte kaas

plakjes (katen)spek

kipfilet

spaghetti

 

Kook de spaghetti. Snijd dikke stukken kipfilet door midden om ze platter te maken, omwikkel ze met plakjes spek en bak ze gaar.

Doe ondertussen de postelein in de keukenmachine (bewaar een paar blaadjes voor garnering) en zet die aan. Hak net zo lang tot je een papje krijgt, giet er dan langzaam wat olijfolie bij. Doe hierbij de geraspte kaas, een paar plakjes spek, de basilicum blaadjes en blijf hakken tot het één geheel is. Proef om te kijken of er nog wat zout bij moet.

Als de spaghetti klaar is, giet je die af en zet je de pan terug op een zacht vuur. Doe het postelein mengsel erbij en blijf roeren tot het warm is. Schep het op een bord, leg er een stuk kipfilet bij en strooi er nog een beetje gesneden postelein blaadjes over.

 

Viel hier erg in de smaak!

  • 4 weeks later...

Lijkt me lekker om eens te proberen straks, als de postelein weer hoog staat. Ik maak er meestal soep van, maar mijn zoon is daar niet zo dol op. Misschien is dit een manier om zijn gedacht te veranderen

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...