Joyce12 Geplaatst: 18 juni 2014 Geplaatst: 18 juni 2014 Hallo, Gister de eerste tomaat geoogst. Het vruchtvlees was nogal melig. Hoe kan dit? Vorig jaar deed dit probleem zich bij elke roma tomaat voor. Quote
Bit Geplaatst: 18 juni 2014 Geplaatst: 18 juni 2014 Is toch wel vaker typerend voor Roma-soortjes. Hóeft niet, maar wanneer wel, toch wat meer bij de roma's dacht ik ?Aan de andere kant, iets minder sappig, maar ook vaak juist heel compact van smaak, als ze maar niet opgejaagd worden. Ik ben er fan van hoor. Quote
geedee Geplaatst: 18 juni 2014 Geplaatst: 18 juni 2014 De roma tomaten worden vaak gebruikt om sauzen te maken; je hebt snel een stevige tomatensaus omdat er niet zoveel water hoeft te verdampen. Wil je graag een gewone sappige sla-tomaat dan is Moneymaker een altijd geslaagde en veilige keuze. Quote
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.