Ga naar inhoud
Image Image Image Image Image
Image

Tuinkerssoep


Claudia69

Aanbevolen berichten

Nodig: een aardappel (bloemig type), een flinke portie tuin- of landkers (barbarakruid), een paar ajuinen of preiwitten, eventueel een stukje knolselder of een peterseliewortel, kippenbouillon.

 

Bereiding: de aardappel, ajuinen of prei en de selder klein snijden en aanstoven in wat boter, bouillon toevoegen, laten doorkoken tot de aardappelblokjes vrijwel gaar zijn en dan de fijngesneden tuinkers toevoegen. Nog even laten doorkoken, mixen en op smaak brengen met peper en zout.

 

Ik maak deze soep 'op het zicht' en met wat ik in huis heb (met ajuin of prei, met selder of zonder selder) en ze smaakt een beetje naar waterkerssoep, maar net iets pittiger, vind ik.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...