Ga naar inhoud
Image Image Image Image Image
Image

Even voorstellen


Iepje

Aanbevolen berichten

Dag allemaal!

 

Na twee jaar kijken en lezen op het forum nu een serieuze poging om actief aan de slag te gaan. Ik heb hier een moestuin van ongeveer 100 m2, met daarop een kas (gerecycled, professioneel materiaal) en drie grote plantvakken. Daarnaast nog wat stukken met asperges, aardbeien, bessenstruiken en zo. Ik verbouw al een aantal jaren groente in deze tuin, alleen loopt het niet altijd zoals je het in de lente verwacht. Tijdgebrek, weersomstandigheden, motivatie, iedereen kent het wel.

Ondertussen is dit seizoen al goed op gang aan het komen: de vroege aardappels liggen in de grond, uien en wortels zijn geplant / gezaaid, prei, spitskool en knoflook zijn aan het groeien. Tomaten, paprika, komkommer, aubergines en AH-broccoli's staan in de kas te wachten op mooi weer.

 

Vandaag is een mooie tuindag, dus straks aan de slag met zaaiklaarmaken van de grond. En natuurlijk nog even in de voorraad zoeken wat er al de grond in kan!

 

Zodra het weer beter is volgen de foto's: met zon ziet het er tenslotte veel leuker uit!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...