Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Geplaatst:

Deze staat in mijn inmaakboek:

 

IMG606894331435773153.JPG

 

IMG606712701435772744.JPG

 

Kan je die zo lezen als je de foto upload? Of moet ik m via de mail naar je sturen?

 

Van iets dichter bij...

 

IMG607028831435773158.JPG

 

IMG607196131435773159.JPG

 

IMG607253161435773161.JPG

  • 3 weeks later...
Geplaatst:

Heb je hier iets aan? http://www.wildfermentation.com/making-sour-pickles-2/ (lees augurk waar cucumber staat, ik geloof niet dat de meeste amerikanen onderscheid maken daartussen)

 

Sandor Katz schijnt een expert te zijn op gebied van (melkzuur)gisting; ik heb 1 keer dit recept uit zijn boek Wild Fermentation gemaakt, maar ben er nog niet van overtuigd dat ik het goed gedaan heb. Dit jaar ga ik het weer proberen.

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...