Jump to content

Augurk ? rauw of inmaken handigste manier ?


marcostuin

Recommended Posts

Ik heb voor het eerst 2 prachtige augurken geplukt/ geoogst!! maar wat kan ik er beste mee doen, als ik ze koop in pot zitten ze in zuur, hoe maak ik ze klaar voor consumptie?? er zitten wat scherpe naaldjes aan , schil ik ze ( ZODAT DAT PUNTIGE ERAF IS) en kan ik ze dan eten rauw?? of door salade??

en hoe gaat dat op zuur zetten ?? met welk zuur en hoe lang ?

Edited by Guest
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...