marcostuin Posted August 29, 2015 Share Posted August 29, 2015 (edited) Ik heb voor het eerst 2 prachtige augurken geplukt/ geoogst!! maar wat kan ik er beste mee doen, als ik ze koop in pot zitten ze in zuur, hoe maak ik ze klaar voor consumptie?? er zitten wat scherpe naaldjes aan , schil ik ze ( ZODAT DAT PUNTIGE ERAF IS) en kan ik ze dan eten rauw?? of door salade??en hoe gaat dat op zuur zetten ?? met welk zuur en hoe lang ? Edited August 31, 2015 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simke Posted August 29, 2015 Share Posted August 29, 2015 Onder de kraan de puntjes er af vegen of met een groente borsteltje. Dan klaar maken als komkommer. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcostuin Posted August 30, 2015 Author Share Posted August 30, 2015 ok , heb ik gedaan, en werkt goed!! bedankt ! ik heb er een in plakjes gesneden en in de gemengde salade gedaan, de smaak is niet veel verschillend van komkommer vond ik. nu nog over het op zuur zetten....?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobO Posted August 30, 2015 Share Posted August 30, 2015 zoek even op augurken inmaken Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcostuin Posted August 30, 2015 Author Share Posted August 30, 2015 super tip weer Robo!! thanks! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.