Jenneke Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Ik zoek de volgende 2 boeken en dan vooral deze:- "Handboek voedsel drogen", van Claudia Kuyken en Jean Vanhoof.en (maar minder urgent)- "Koken met gedroogd voedsel", van Claudia Kuyken.Nieuw kosten ze 20 Euro tot 25 euro o.i.d. misschien heeft iemand ze liggen en gebruikt ze niet (meer), hopelijk kunnen we een prijs overeenkomen. Ik zou er erg blij mee zijn. Verder zoek ik een tabel met droogtijden en temperaturen en voorbehandeling van alle soorten groenten, fruit, vlees en vis die geschikt zijn om te drogen. Ik heb wel een paar lijstjes gevonden op internet, maar geen volledige. Bij de één staan de temperaturen er niet bij, of er ontbreken groentensoorten zoals tomaten, of de voorbehandeling (bijv. blancheren) ontbreekt. Mag ook in het Duits of Engels zijn. Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.