Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ik zoek de volgende 2 boeken en dan vooral deze:

- "Handboek voedsel drogen", van Claudia Kuyken en Jean Vanhoof.

en (maar minder urgent)

- "Koken met gedroogd voedsel", van Claudia Kuyken.

Nieuw kosten ze 20 Euro tot 25 euro o.i.d. misschien heeft iemand ze liggen en gebruikt ze niet (meer), hopelijk kunnen we een prijs overeenkomen. Ik zou er erg blij mee zijn.

 

Verder zoek ik een tabel met droogtijden en temperaturen en voorbehandeling van alle soorten groenten, fruit, vlees en vis die geschikt zijn om te drogen. Ik heb wel een paar lijstjes gevonden op internet, maar geen volledige. Bij de één staan de temperaturen er niet bij, of er ontbreken groentensoorten zoals tomaten, of de voorbehandeling (bijv. blancheren) ontbreekt. Mag ook in het Duits of Engels zijn.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...