Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Geplaatst: (aangepast)

Als ze gekookt zijn, zijn er altijd een paar aardappels (Ditta's) grijzig. Ze zijn misschien iets harder dan de andere, maar veel merk ik er niet van. Weet iemand wat dat kan zijn?

 

DSCF490919041451412983.JPG

aangepast door Gast

"Je hebt al heel veel geluk in je leven als je niet te veel pech hebt". Huub Buijssen.

Geplaatst:

Dank je Persica, ik heb de eerste foto maar even weggehaald, want daar ging het niet om.

 

Ik wil graag weten waarom sommige aardappels grijs worden van binnen.

Ze zijn bijna egaal grijs. Niet zoals op jouw link blauwe plekken onder de schil, met een donkere kern, door ruwe behandeling.

(Ik pak mijn aardappeltjes bovendien met fluwelen handschoenen aan ).

 

Iemand anders?

"Je hebt al heel veel geluk in je leven als je niet te veel pech hebt". Huub Buijssen.

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...