Geplaatst: 22 september 20223 j Auteur Ik denk dat het zoiets was: www.ah.nl/allerhande/recept/R-R529562/tomaten-gehaktbrood Giga-gaas.nl facebook.com/Veldvarkens
Geplaatst: 22 september 20223 j Het staat in de oven! Het was nog lastig, ik had plotseling geen tomatenpuree. Dus dat heb ik eerst nog staan maken. Smaakte heerlijk trouwens, maar alweer meer werk in de keuken..en ik wil nu wel eens ff de keuken uit! We zijn allemaal kinderen van de Aarde 🌎
Geplaatst: 22 september 20223 j Heerlijk geworden het gehaktbrood..ik weet niet of dat de boterham haalt! Ook het varkenshaasje van ‘21 nog met mosterd en honing gebraden en op brood gegeten. Het is wel erg fijn je eigen vleeswaar te maken, behalve dat je weet waar t vlees vandaan komt en dat het dier een ok leven heeft geleid ook nog behoorlijk duurzaam..weinig plastic enzovoorts. @Jorieke123 had jij het gehakt ook weer ingevroren? Weet je dat nog? Of misschien alleen vacuüm gemaakt en in de koeling. 22 september 20223 j aangepast door appelvrouw We zijn allemaal kinderen van de Aarde 🌎
Geplaatst: 23 september 20223 j Auteur Hij was volgens mij niet heel groot dus ik denk dat we hem lekker op hebben gegeten in de dagen na het maken. Als ik het in zou vriezen dan zou ik het als een dikker stuk doen denk ik, dunnere plakjes worden er vast niet steviger op als ze gevacumeerd worden verpakt en dan weer ontdooien. Maar ja, een dikker stuk is weer lastiger in dunne plakjes snijden? Giga-gaas.nl facebook.com/Veldvarkens
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.