speets Posted December 11, 2016 Share Posted December 11, 2016 Gister een veldvarkenshart bereid. Voelde me een beetje Chris Barnard Eerst wat onderdelen eraf en dan hou je puur spiervlees over. Zonder bindweefsel, dus geen taaie stukken en vellen, en het vet is er ook makkelijk af te snijden.Daarna in blokjes zo'n 5 minuten gebakken in olie-boter met P&Z en knoflook. Uien en tomaat erbij en dat verwerkt in een ovenschotel à la Pippi (zoek op tortillachips).Smaakte prima, een beetje tussen nier en spier in. De tweede portie gaat tzt in een stoofschotel. Ik wil niemand op ideeën brengen want een veldvarken heeft maar 1 hart maar het is toch wel vreemd dat hart zo veel confronterender is dan een coteletje... Quote "Je hebt al heel veel geluk in je leven als je niet te veel pech hebt". Huub Buijssen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jorieke123 Posted December 11, 2016 Share Posted December 11, 2016 Quote Veldvee-facebook Link to comment Share on other sites More sharing options...
paddestoelengek Posted December 12, 2016 Share Posted December 12, 2016 Zwezerik, tong, niertje, lever enz enz ik mag al deze organen graag etenmaar hart..... wie weet ga ik ooit eens dat psychologische drempeltje over gr Adriaan Quote moestuin = zweet op je rug om uiteindelijk uit te kunnen delen = met z'n tweetjes 27 kroppen sla in 1 week moeten opeten = bij de oogst er achter komen dat de konijntjes je voor waren = hosta's kweken om de slakken tevreden te houden Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.