Jane Doe Posted July 29, 2018 Share Posted July 29, 2018 Eindelijk zijn ze er, de kips uit Frankrijk. Poule de Bresse en Barbezieux, wat een aanwinst.Onze fok gaat beginnen, met de bloedlijnen onze stammen fokken. Een hele weg van fokken en selecteren ligt voor ons.Het is een prachtig gezicht de voliere vol te zien met Franse kips, even onder het genot van een hete kop koffie ze zien scharrelen en doen. Op jacht naar insekten en voer pikken, de Jersey Giant komen dan even buurten. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane Doe Posted May 30, 2019 Author Share Posted May 30, 2019 De volgende generatie kuiks en de kuiks van selection center zijn er bij gekomen, de genenbank waar we mee verder kunnen fokken.Omdat de uitkomst van de Barbezieux ineens zeer goed was, zijn we ruim voor het einde van het broedseizoen gestopt. Van de Jersey Giants nog wel t/m mei uitbroeden, de laatste liggen nu in de machine, met de Poule de Bresse wit eieren. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wortel Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 Foto's? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane Doe Posted May 31, 2019 Author Share Posted May 31, 2019 Bij deze foto's ...Gek op of van gekookt ei Groenvoer ...Zonnenbaden ...Rusten ...Barbezieux Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wortel Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 Prachtige kippies!!! En veel! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane Doe Posted May 31, 2019 Author Share Posted May 31, 2019 Zal het de kips doorgeven Zijn ze nog niet eens alle, maar die foto's kon ik zo snel voor jullie plaatsen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane Doe Posted September 26, 2019 Author Share Posted September 26, 2019 Vriezer vol na 5 maand scharrelen zijn de Poule de Bresse op wintersport, lekkerste kippenvlees tot nu toe. Zo sappig en vol smaak, groot succes manlief is ook meer dan tevreden. De laatste mogen de herfst nog door en dan ook op vakantie. De Barbezieux en Jersey Giant kips staan volgend jaar op het menu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.