Jane Doe Geplaatst: 29 juli 2018 Geplaatst: 29 juli 2018 Eindelijk zijn ze er, de kips uit Frankrijk. Poule de Bresse en Barbezieux, wat een aanwinst.Onze fok gaat beginnen, met de bloedlijnen onze stammen fokken. Een hele weg van fokken en selecteren ligt voor ons.Het is een prachtig gezicht de voliere vol te zien met Franse kips, even onder het genot van een hete kop koffie ze zien scharrelen en doen. Op jacht naar insekten en voer pikken, de Jersey Giant komen dan even buurten. Quote
Jane Doe Geplaatst: 30 mei 2019 Auteur Geplaatst: 30 mei 2019 De volgende generatie kuiks en de kuiks van selection center zijn er bij gekomen, de genenbank waar we mee verder kunnen fokken.Omdat de uitkomst van de Barbezieux ineens zeer goed was, zijn we ruim voor het einde van het broedseizoen gestopt. Van de Jersey Giants nog wel t/m mei uitbroeden, de laatste liggen nu in de machine, met de Poule de Bresse wit eieren. Quote
Jane Doe Geplaatst: 31 mei 2019 Auteur Geplaatst: 31 mei 2019 Bij deze foto's ...Gek op of van gekookt ei Groenvoer ...Zonnenbaden ...Rusten ...Barbezieux Quote
Jane Doe Geplaatst: 31 mei 2019 Auteur Geplaatst: 31 mei 2019 Zal het de kips doorgeven Zijn ze nog niet eens alle, maar die foto's kon ik zo snel voor jullie plaatsen. Quote
Jane Doe Geplaatst: 26 september 2019 Auteur Geplaatst: 26 september 2019 Vriezer vol na 5 maand scharrelen zijn de Poule de Bresse op wintersport, lekkerste kippenvlees tot nu toe. Zo sappig en vol smaak, groot succes manlief is ook meer dan tevreden. De laatste mogen de herfst nog door en dan ook op vakantie. De Barbezieux en Jersey Giant kips staan volgend jaar op het menu. Quote
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.