appelvrouw Posted September 9, 2018 Share Posted September 9, 2018 1 lange nek van een pompoen trompe d Albenga 1 uipeterselie20cl verse room2 eieren200 g geraspte kaas ( hier gebruikt met Comté, dat is géén jonge kaas, maar wat pittiger)zout, peper, nootmuskaat Verwarm de oven voor op 180 ° C. Schil de pompoen en snijd hem in schijfjes en leg de helft van de squashschijfjes in de bodem van een gratineschotelBedek met dun gesneden uienringen, gehakte peterselie en de helft van de kaas, breng op smaak met zout en peper en besprenkel met nootmuskaat.Voeg resterende pompoen toe, zout en peper, voeg resterende peterselie toe Meng met een klopper de room en de eieren en nootmuskaat giet erover, de vloeistof moet bijna de bovenste laag gratin bereiken. Voeg de rest van de kaas toeBak gedurende 30-45 minuten, controleer de gaarheid door met een mes te prikken. De baktijd varieert afhankelijk van de dikte van de squashschijven.Foto en recept van t web.. Quote Waar de mol is is er hoop! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jootje Posted September 9, 2018 Share Posted September 9, 2018 Lekker, Jet! Dankjewel! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mellie Posted September 9, 2018 Share Posted September 9, 2018 Lijkt me heerlijk. Merci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.