appelvrouw Posted April 27, 2019 Share Posted April 27, 2019 (edited) Wat een heerlijke taarten en andere hartige zaken aten we afgelopen zondag. Graag heb ik wat van die recepten, en zelfs een urgent: De RabarberSpeltCake van Anna. Die wil ik eigenlijk nog vandaag maken... Ook graag pastei, mais schotel en andere recepten hier Edited April 27, 2019 by Guest Quote Waar de mol is is er hoop! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charly Posted April 27, 2019 Share Posted April 27, 2019 Goed initiatief, Appelvrouw. Ik ben ook benieuwd naar het recept voor de rabarbertaart. (Hoewel ik zelf deze keer een crumble maak. Lekkah!) Ik had het recept van de dulce de leche nog beloofd. Het is volledig het recept van Jamie Olivier, behalve dat ik volledig geitenmelk gebruikt heb (dus niet half koe) en met een combinatie bruine suiker & rietsuiker werk. Voor t overige dus hierrr. https://www.jamieoliver.com/features/how-to-make-dulce-de-leche/ Ah ja. De melk wat kan gaan klonteren. In dat geval: staafmixer erop tot weer glad. Dat heb ik 2x gedaan. Quote wees bevriend met kleine dingen Link to comment Share on other sites More sharing options...
appelvrouw Posted April 27, 2019 Author Share Posted April 27, 2019 Anna heeft me ondertussen gemeld dat het recept van de cake op de site van Diana’s Mooie Moestuin staat. Ik heb hem vanmiddag gemaakt, wel zonder marsepein en met rietsuiker want basterdsuiker kennen ze hier niet Quote Waar de mol is is er hoop! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charly Posted April 27, 2019 Share Posted April 27, 2019 Plaaaatje! Net zo lekker als ie eruitziet? Recept maar ff opgezocht. Is handig:https://www.mooiemoestuin.nl/recept/rabarbercake-met-sinaasappel-en-marsepein-bakken/ Kwam daar deze tegen, die me ook zeer deed watertanden (me loves frangipane) https://www.mooiemoestuin.nl/recept/rabarber-frangipanetaart-bakken/ Quote wees bevriend met kleine dingen Link to comment Share on other sites More sharing options...
appelvrouw Posted April 27, 2019 Author Share Posted April 27, 2019 Dank je wel, had ik ook kunnen doen natuurlijk Wij eten hem pas morgen kunnen de smaken lekker intrekken. Ja ik zag nog meer leuke rabarberrecepten staan bij Diana, topsite! Quote Waar de mol is is er hoop! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coby71 Posted June 11, 2019 Share Posted June 11, 2019 Ik heb de rabarbersinaasappelcake/tart gemaakt en die viel erg goed in de smaak. Wat een heerlijke manier om rabarber te verwerken. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.