Geplaatst: 6 mei 20196 j Maggi van de lavas plant :150 gram blad500 ml water Ongeveer 20 gram zout, (of naar smaak toevoegen ) 1 eetlepel sojasaus1 eetlepel bruine suiker1 theelepel johannesbroodpitmeel( optioneel, ik had het niet , dus ik liet het weg. Het is om het wat dikker te maken.) Lavas met wat water in de blender fijn malen, Zout toevoegen, en goed doormalen. Samen met het water aan de kook brengen,en 20 minuten laten koken.Filteren, en de (johannesbroodpitmeel) suiker en sojasaus toevoegen, en nog een minuut door laten koken.Heet in steriele flesjes doen. 8 mei 20196 j aangepast door Gast
Geplaatst: 8 mei 20196 j Top! Ik heb dit jaar voor het eerst Lavas dus ga ik dit maar maken na de 1e oogst!
Geplaatst: 9 mei 20196 j Nog even wachten tot ik voldoende kan plukken van de maggi-plant, dan gaan we dit vast eens proberen. Is vast lekkerder dan Maggi van Maggi. met groene groet, koolrabihttps://zolekkergezond.nl/
Geplaatst: 9 mei 20196 j Lavas plant is dit jaar voor het eerst niet opgekomen, mogelijk door wat graafwerkzaamheden. Kan ik nu nog zaaien? Direct of in pot? Zal wel voor volgens jaar zijn, want het heeft een koudeperiode nodig las ik ooit. Zaad is niet afgelopen jaar, maar het jaar ervoor geoogst. https://www.chillipepers.nl Home of the Turbo. De snelle zadenruil, sinds 2012, bedacht en georganiseerd door Sol.
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.