Indy Posted May 6, 2019 Share Posted May 6, 2019 (edited) Maggi van de lavas plant :150 gram blad500 ml water Ongeveer 20 gram zout, (of naar smaak toevoegen ) 1 eetlepel sojasaus1 eetlepel bruine suiker1 theelepel johannesbroodpitmeel( optioneel, ik had het niet , dus ik liet het weg. Het is om het wat dikker te maken.) Lavas met wat water in de blender fijn malen, Zout toevoegen, en goed doormalen. Samen met het water aan de kook brengen,en 20 minuten laten koken.Filteren, en de (johannesbroodpitmeel) suiker en sojasaus toevoegen, en nog een minuut door laten koken.Heet in steriele flesjes doen. Edited May 8, 2019 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charly Posted May 6, 2019 Share Posted May 6, 2019 Cool! Quote wees bevriend met kleine dingen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mellie Posted May 8, 2019 Share Posted May 8, 2019 Leuk! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wortel Posted May 8, 2019 Share Posted May 8, 2019 Klinkt goed! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joëlbosveld Posted May 8, 2019 Share Posted May 8, 2019 Top! Ik heb dit jaar voor het eerst Lavas dus ga ik dit maar maken na de 1e oogst! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indy Posted May 8, 2019 Author Share Posted May 8, 2019 Wij vinden m erg lekker. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crootje Posted May 8, 2019 Share Posted May 8, 2019 Wat een leuk recept, dit ga ik zeker proberen. Dank voor het delen! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koolrabi Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 Nog even wachten tot ik voldoende kan plukken van de maggi-plant, dan gaan we dit vast eens proberen. Is vast lekkerder dan Maggi van Maggi. Quote met groene groet, koolrabihttps://zolekkergezond.nl/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
annaelizabeth Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 Wat voor sojasaus: zoete, zoute of kikkoman? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indy Posted May 9, 2019 Author Share Posted May 9, 2019 De zoute, ik heb een licht zoute. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
donaldk Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 Lavas plant is dit jaar voor het eerst niet opgekomen, mogelijk door wat graafwerkzaamheden. Kan ik nu nog zaaien? Direct of in pot? Zal wel voor volgens jaar zijn, want het heeft een koudeperiode nodig las ik ooit. Zaad is niet afgelopen jaar, maar het jaar ervoor geoogst. Quote https://www.chillipepers.nl Home of the Turbo. De snelle zadenruil, sinds 2012, bedacht en georganiseerd door Sol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indy Posted May 16, 2019 Author Share Posted May 16, 2019 Zaaien kan, maar een misschien heeft iemand een stukje voor je? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.