Jump to content
Image Image Image Image Image
Image

Lavas ,,huisgemaakte maggi.


Indy

Recommended Posts

Maggi van de lavas plant :

150 gram blad

500 ml water

Ongeveer 20 gram zout, (of naar smaak toevoegen )

1 eetlepel sojasaus

1 eetlepel bruine suiker

1 theelepel johannesbroodpitmeel( optioneel, ik had het niet , dus ik liet het weg. Het is om het wat dikker te maken.)

 

Lavas met wat water in de blender fijn malen, Zout toevoegen, en goed doormalen.

Samen met het water aan de kook brengen,en 20 minuten laten koken.

Filteren, en de (johannesbroodpitmeel) suiker en sojasaus toevoegen, en nog een minuut door laten koken.

Heet in steriele flesjes doen.

Edited by Guest
Link to comment
Share on other sites

Lavas plant is dit jaar voor het eerst niet opgekomen, mogelijk door wat graafwerkzaamheden. Kan ik nu nog zaaien? Direct of in pot? Zal wel voor volgens jaar zijn, want het heeft een koudeperiode nodig las ik ooit. Zaad is niet afgelopen jaar, maar het jaar ervoor geoogst.

https://www.chillipepers.nl

Home of the Turbo.

De snelle zadenruil, sinds 2012, bedacht en georganiseerd door Sol.

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...