Jump to content

annaelizabeth

Members
 • Posts

  365
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  amsterdam

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik had het topic over foto's plaatsen wel doorgelezen, maar kwam mijn eigen situatie in het huidige systeem niet tegen. Maar ik volg je raad op , Huub. Dit is ze dan in de actuele situatie. Ik zal het tweede advies van Huub ook opvolgen en het vruchtje verwijderen. Nu maar hopen dat dat niet fataal gaat zijn.
 2. Tja die telefoon werkt dus alleen nog maar als telefoon zo langzamerhand (wel een iphone 4 hoor) dus met de tablet maar even een foto van de huidige stand van zaken gemaakt. Gegarandeerd de kleinste, maar zo flauw ga ik niet zijn. Mijn eigen grootste gaat mijn eigen grootste zijn. Ik krijg haar niet overeind, even studeren... Hopeloos.
 3. De aanhouder wint wellicht toch een komkommer... Mijn Sonja's werden eind april gezaaid en zouden eind mei naar buiten gaan. Gelijk met de Marketmore. Helaas, van beide soorten overleefde slechts één exemplaar de aanval van slakkken ondersteund door de invallende koude. Ze waren nog op pot en aan het wennen. Na uitplanten in de volle grond begaf de Marketmore het alsnog. Gelukkig kreeg ik van een medetuinder overschot van zijn komkommerplantjes en kon ik nog Marketmore bijzaaien. Sonja bleef moeilijk doen, en ook onder de gekregen plantjes vielen veel slachtoffers. Mijn vertrouwen in de komkommer werd er niet beter op. Maar zie, sinds een week vertoonde Sonja, ondanks beperkte groei, het voornemen een vrouwelijke bloem te ontwikkelen. En ja gisteren was de bloem open! Kortom: ze hebben nog tot september de tijd. Misschien niet de grootste, wel de meest volhardende! Hoop hierin nog een of twee foto's uit deze fase te kunnen plaatsen maar ze willen niet van mijn telefoon af komen...
 4. Nou, die over de aardbeien heb ik ook maar gedownload...
 5. Zelfbestuivend, net als de paprika's. Evengoed zijn de hommels dol op de bloemen. Hier zijn ze eind mei naar buiten gegaan, en ik vreesde voor de kou. Gelukkig groeien ze vlijtig door en hangen er al 4 miniaubergientjes.
 6. Als je er kaneel door hebt gedaan verkleurt het ook meer. Blijven hier ook zo ongeveer onbeperkt eetbaar.
 7. Hm, net als in de echte wereld raak ik steeds meer in de minderheid. Waar zijn de mensen die (nog) ouder zijn????
 8. Tot die tijd misschien gewoon de fleece die ook tegen vorst beschermt? Bij mij werkt dat.
 9. @MSDG op de composthoop groeien ze prima, ook op de verse. Ik leid het plantje dan door een kier in de zijkant van de bak. Plant groeit aan de buitenkant verder terwijl de hoop ook verder kan groeien.
 10. Op 14 mei 2022 zal eindelijk weer een plantjesruilmarkt plaatsvinden op tuinpark Eigen Hof van ongeveer 12.00 tot ongeveer 15.00. Het clubhuis is dan ook geopend. Het adres is Sloterweg 1173 1066CE Sloten (Noord Holland!)
 11. Ik zaai komkommer altijd pas half april... Ongeveer gelijk met de pronkers, maar die mogen buiten. Mijn vingers kriebelen dus in de verste verte nog niet. Volgens https://www.jardiner-malin.fr/calendrier-lunaire/avril moet ik zelfs wachten tot de 22 april
 12. Dankjewel Huub, de zaadjes zijn binnen!
×
×
 • Create New...