RockyRambo Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 Ik was wat aan het rondneuzen naar smaakvolle kruiden, maar zag daar ook saffraan tussen staan, en dat deze heel duur is als deze gedroogd is op een traditionele manier. Ik vroeg me af hebben jullie ervaring ermee, is de smaak met iets te vergelijken en welke gerechten zou je ermee kunnen maken? Kroatische wijn zoals de Plavac mali, Graševina, Pošip en Extra Vierge Olijfolie Link to comment Share on other sites More sharing options...
HuubvG Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 Nu start je een topic over saffraan, je verwacht dat de antwoorden gegeven worden. Terwijl de titel niet eens in vragende vorm gesteld is. Als je nu het woordje saffraan had ingetoetst in het zoekvak rechtsboven, dan had je zelf heel veel kunnen vinden over het kostbare kruid. Je kunt dat alsnog doen. Je kunt dan eventueel in een van de bestaande topics vragen en/of opmerkingen plaatsen. Bijvoorbeeld in dit topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts