Jump to content
Image Image Image Image Image
Image

Verkeerde deur genomen


Sjoerd68

Recommended Posts

Oeps, excuses ik ben gewend om meteen bij mensen achterom te lopen. Vandaar dat ik de voordeur even gemist had. Mijn naam is Sjoerd, docent BWI (vroeger bouwtechniek) en fanatiek hobby tuinder. Mijn hobby is in eerste instantie uit frustratie tegen alle smaakversterkers geboren, maar inmiddels geniet ik van alle leuke werkzaamheden en uitprobeersels in de tuin. Ik ben zwaar allergisch voor smaakversterkers en vind het heerlijk om almijn kruiden en kruidenmixen vers van het land samen te stellen en te drogen. Verder vind ik het leuk om groenten en fruit in te maken en vul ik mijn diepvries met de 150 vierkante meter groenten op mijn tuin. Ik heb ook een kas van 18 m2 waar ik graag tomaten, paprika’s e.d. In kweek. Verder rommel ik graag wat aan met mijn pomp, mijn aggregaat en andere technische snufjes. Mijn komende experiment wordt het draaien van een kleine waterpomp op een zonnepaneel. Hoe minder de aggregaat hoeft te draaien, hoe beter voor de natuur 😁.

 

groetjes Sjoerd

Edited by Sjoerd68
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Welkom Sjoerd, zelf ben ik niet zo fanatiek. 👊 Ook ik verdraag geen kek eten uit de super. Maar dat heeft me nog geen fanatieke moestuinierder gemaakt. 
 

Dankzij 8 kipjes die ik dagelijks een poos de vrijheid gun valt t niet mee om een moestuin te exploiteren. Dit jaar alleen wat kruiden, aardappels en uien. En alle jaren fruit in allerlei smaken. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...