jootje Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 Heeft iemand dat al eens gemaakt? Ze zijn hier in de aanbieding voor een euro per stuk. Lijkt me wel lekker, is er ook een leuke combinatie met een andere vruchtensoort? Wat zou een goede combi zijn? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dennis29 Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 Met iets minder zoets lijkt me, omdat ananas al heel zoet van zichzelf is. Of je moet van hele zoete jam houden. Het enige wat ik met ananas gedaan heb is een saus/jam met een paar Madame Jeanette's, was erg lekker! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ludo Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 Wij hebben het al gemaakt, zeer lekker ! Gewoon maken zoals andere confituur.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jootje Posted August 12, 2011 Author Share Posted August 12, 2011 Okee, ga ik ze morgen halen! ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ludo Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 Jootje, doe er enkele granaatappeltjes bij, geeft een mooi effect in die gele jam ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
freggel Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 Ik maak het regelmatig. Mijn opa is er gek op. Ik schil de ananas, snij ze in blokjes en doe er gewoon geleisuiker volgens de verpakking bij. 4 minuten laten koken en klaar! Quote blog/freggel/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmony Posted August 16, 2011 Share Posted August 16, 2011 Ik maak het met geleisuiker speciaal, de minder zoete variant.Ook een paar potten met spaanse peper en gemberwortel gemaakt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.