Jump to content

wat te doen met een peperoverschot?


Margareth

Recommended Posts

Behalve chili en sambal maken dan.....?

Ik heb een plant gekocht op de markt die als een idioot produceert, geen idee hoe hij heet (adjumba/habanero achtig uiterlijk).... ik heb nu al 50 pepers geoogst en er komen er nog veel meer aan... nu heb ik al enkele in de vriezer geknikkerd en een keer sambal gemaakt en er hangen er te drogen voor pittige olie, en ze gaan in de augurkenazijn maar ja... dan heb ik er nog een heleboel over...

 

Iemand een briljant idee?

Link to comment
Share on other sites

Weggeven?

 

Ik heb hier ook een aantal planten met een enorme productie van cayenne pepers. En wij eten wel graag van alles spicey, maar op een gegeven moment heb je gewoon over.

Staan gedroogd ook wel leuk in bloemstukjes, maar daar moet je dan weer van houden.

 

We voorzien de hele familie dan maar van sambal e.d.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...