Ga naar inhoud
Image Image Image Image Image
Image

wat te doen met een peperoverschot?


Margareth

Aanbevolen berichten

Behalve chili en sambal maken dan.....?

Ik heb een plant gekocht op de markt die als een idioot produceert, geen idee hoe hij heet (adjumba/habanero achtig uiterlijk).... ik heb nu al 50 pepers geoogst en er komen er nog veel meer aan... nu heb ik al enkele in de vriezer geknikkerd en een keer sambal gemaakt en er hangen er te drogen voor pittige olie, en ze gaan in de augurkenazijn maar ja... dan heb ik er nog een heleboel over...

 

Iemand een briljant idee?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Weggeven?

 

Ik heb hier ook een aantal planten met een enorme productie van cayenne pepers. En wij eten wel graag van alles spicey, maar op een gegeven moment heb je gewoon over.

Staan gedroogd ook wel leuk in bloemstukjes, maar daar moet je dan weer van houden.

 

We voorzien de hele familie dan maar van sambal e.d.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...